Nerezové a granitové dřezy v mé nabídce

Kuchyňský dřez je samozrejmě nezbytnou součástí každé kuchyňské linky. K jeho výběru bychom měli přistupovat pečlivě. Podívejme se, co vám nabízím.

Nerezový dřez MICRO 780 leštěný              Rohový granitový dřez Niagara 60            KROMEVYE OBERON 174           Granitový dřez GRANDE 800

Výběr dřezu

Dle typu kuchyně se musíme rozhodnout, jaký typ dřezu vybereme. Nejprve si zvolíme, chceme-li (a hodí-li se) do naší kuchyně dřez nerezový nebo granitový. Oba typy mají své přednosti a nedostatky. Dále typ špuntu - k dispozici mám dřezy s klasickým špuntem a dřezy s odtokem se sítkem. Většina dřezů bývá s horní instalací, ale v mé nabídce naleznete i exotičtější typy instalace.

Nerezové dřezyKROMEVYE ATLAS 180

Nejčastěji máme v kuchyních nerezové dřezy. Jejich hlavní výhodou je nízká cena. Nabízím jak malé dřezy do kuchyněk, tak větší s odkapávači či dřezy do rohových skříněk. Velké dřezy mohou mít i druhou vaničku na omývání zeleniny či rozmražování masa.

Granitové dřezyGranitový dřez LINEA - beige

Stále oblíbenějšími se stávají granitové dřezy. K dispozici bývá více barevných možností a skvěle se hodí do moderních kuchyní.

Dřezy se skládají z až 80 % z kameniny. Zbytek tvoří lepidla, barviva, případně další látky, které mají antibakteriální účinky. To je velká výhoda - granitové dřezy je potom snadné udržet hygienicky čisté.

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz