Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Moderní kuchyně a kuchyňské linky

Pro zákazníky, kteří jdou s dobou a jejichž  domov je zařízený v moderním stylu, mám v mém obchodě moderní kuchyně. Hlavní zastoupení mezi moderními kuchyněmi má kuchyně Diana. Moderní kuchyně Diana skýtá nespočet variant barevného provedení a frézování dvířek. Paleta barev zahrnuje pastelové tóny, ale i moderní vzory tmavých, či světlých odstínů dřevin. Součástí této moderní kuchyně jsou foliovaná dvířka vyrobená z MDF, která se bezvadně udržují. Oproti jiným kuchyním na těchto dvířkách nezůstávají otisky prstů. 

Moderní kuchyně na míru

Bezkonkurenčně nejoblíbenější moderní kuchyně na míru je mezi mými zákazníky kuchyně Diana. Protože se jedná o kuchyni na míru, přizpůsobým se vašim požadavkům a vytvořím pro vás skříňky v jakémkoliv rozměru. Skříňky každé moderní kuchyně na míru vám domů doručím již sestavené. Odpadá tedy zdlouhavá montáž, protože se tímto následná sestava kompletní kuchyně velmi urychlí.

Moderní kuchyně - fotogalerie pro inspiraci

Je mnoho způsobů, jak řešit kuchyňský prostor. Stále větší oblibě se těší kuchyně do U či s ostrůvkem. Spousta hospodyň také nechce být u své práce izolována, proto si přejí propojit kuchyňský kout v návaznosti s ostatními obytnými prostory. Pokud i vy přistupujete k realizaci vaší kuchyně v tomto moderním trendu, jistě se necháte inspirovat naší fotogalerií moderních kuchyní. 

Kuchyně moderní

Před tím, než se na pevno rozhodnete zakoupit moderní kuchyni, přijďte mne navštívit a nezávazně probereme vaše představy. Zdarma vám vytvořím grafický návrh, který vám pomůže si kuchyň ve vašem domově lépe představit. Nic nebudete platit ani za cenový rozpočet, který spolu předem vytvoříme. A pokud to máte do Ústí nad Labem daleko, pošlete mi vaše představy a požadavky emailem.

Krásná a kvalitní, to je moderní kuchyně Diana

Nebojte se splnit si své sny a navštivte můj obchod v Ústí nad Labem, nebo vybírejte kuchyňské skříňky z domova. Doručím vám je po celé ČR!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz