Kuchyňské skříňky šuplíky skladem

V dalších barváchV každé kuchyni nesmí chybět spodní skříňka se zásuvkami neboli šuplíky. Počet šuplíků závisí na vámi vybrané velikosti spodní kuchyňské šuplíkové skříňky. Šuplíky do kuchyně a jejich velikost lze různě vybrat po 10 cm šířce. Spodní kuchyňské skříňky se šuplíky mají včetně 10 cm vysokých soklových rektifikačních noh výšku 82 cm. Hloubka korpusu je 45 cm a i s dvířky nepřesáhne celková hloubka skříňky 47cm. Díky tomu za skříňkami vzniká prostor cca 10cm pro vedení vody, plynu apod. Z horní části skříňky nejsou zakryté, mají jen příčky k uchycení pracovní desky. Šuplíky do kuchyně jsou dodávány pevně smontované jako kompaktní celek. Pojezdy na šuplíky jsou kuličkové plnovýsuvné. Od šíře 70 cm vám  doporučuji připlatit si a domluvit výměnu na pojezdy s větší nosností. Ke skříňkám dávám zdarma sokl a úchytky Diana.

Nabízím samozřejmě také skříňky se šuplíky na míru, které naleznete zde.

Použitý materiál spodní kuchyňské šuplíky

Kuchyňská skříňka se zásuvkami má korpus z LTD - čili laminované dřevotřísky o tloušce 16 mm nebo 18 mm. Dvířka jsou z MDF - čili fólie na polotvrdé dřevovláknité desce o síle 16 mm nebo 18 mm a díky tomu máme na výběr velké množství tvaru a barvy. 

Šetříme váš čas. Naše skříňky do kuchyně dodáváme smontované, žádné krabice. Montáž kuchyně je tím rychlejší a jednodužší.

Spodní kuchyňská skříňka šuplík se bezpečně dopravuje po celé ČR

Všechny kuchyňské šuplíkové skříňky zabalíme do bublinkové fólie s papírovým kartonem a tím co nejvíce eliminujeme možnost poškození při přepravě.

Šuplíky do kuchyňské linky levně a kvalitně

Spodní kuchyňská skříňka se šuplíky si drží výborný poměr cena/kvalita. Proč?

  1. Největší výběr tvaru a barvy dvířek a korpusu s minimálním rozdílem ceny
  2. I když objednáte celou sestavu kuchyně, platíte dopravu jen jedné kuchyňské skříňky
  3. Skříňky do kuchyně jsou lepidlem a kolíky důkladně smontované a drží si tím vysokou pevnost a nosnost 
  4. ABS hrany zaručují skřínce trvanlivost hrany korpusu 

 

 

Pokud máte dotaz či chcete pomoct s výběrem kuchyňských skříněk, kontaktujte nás. Tým odborníků na Bawor.cz je tu pro vás.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz