Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Kuchyňské linky do paneláku

V panelákových bytech bývá zpravidla méně místa a proto si tvorba těchto kuchyní žádá speciální pozornost. Paneláková kuchyň musí být praktická a efektivní. Podívejte se na moji nabídku panelákových kuchyní.

Paneláková kuchyně: Jak si vybrat tu pravou?

Paneláková kuchyně je často považována za kompromis mezi funkcionalitou a estetikou. Prostor pro kuchyňskou linku je omezený, a tak je třeba využít každý centimetr. Jak si tedy vybrat kuchyň do paneláku, která bude praktická, pěkná a cenově dostupná?

Typy kuchyňských linek do paneláku

Podle tvaru se dají rozlišit tyto typy kuchyňských linek do paneláku:

  • Rovná kuchyň - je nejjednodušší a nejlevnější variantou. Skládá se z jedné řady skříněk a spotřebičů, které jsou umístěny podél jedné stěny. Výhodou je snadná montáž a údržba, nevýhodou je menší pracovní plocha a úložný prostor.

  • Rohová kuchyň - využívá dva sousedící rohy místnosti a tvoří tak úhlopříčnou linku. Nabízí více místa pro vaření i skladování, ale zároveň zabírá více podlahové plochy. Je vhodná pro prostornější panelákové kuchyně.

  • Kuchyň s ostrůvkem - je moderním a designovým řešením, které spojuje kuchyň s obývacím prostorem. Ostrůvek může sloužit jako pracovní deska, jídelní stůl nebo bar. Je potřeba mít dostatek volného místa kolem něj, aby nebránil pohybu.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz