Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Matné kuchyně Diana

Kuchyně na míru Diana
Kuchyně na míru Diana
Kuchyně na míru Diana
Kuchyně na míru Diana
Kuchyně na míru Diana
Kuchyně na míru Diana
Kuchyně na míru Diana

Kuchyňské linky Diana jsou mezi mými zákazníky nejoblíbenější řadou kuchyní. Snadno udržovatelný povrch dvířek ocení každá hospodyňka. A opravdu široký výběr nejrůznějších typů fréz a barev dvířek spolu s množstvím různých korpusů skříněk zaručuje obrovské množství možných provedení vaší budoucí kuchyně.

Dvířka skříněk jsou matná, vyrobená z MDF tedy z fólie na polotvrdé dřevovláknité desce tloušťky 16 mm nebo 18 mm. Povrch dvířek zajišťuje snadné čištění a velkou životnost. Korpusy skříněk jsou vyrobeny z laminované dřevotřísky tloušťky 16 mm nebo 18 mm chráněné ABS hranou. Skříňky zpravidla dodávám smontované - šetřím vám tím čas a peníze. Ke skříňkám patří zdarma úchytky Diana.

Chcete mne osobně navštívit? Přijďte do mého kuchyňského studia v Ústí nad Labem. Na požádání vám vytvořím grafický návrh kuchyně. Zaměření kuchyně do 20 km od pobočky také provedu zcela zadarmo a bez závazku

Online prodej kuchyňských linek naleznete zde. Chcete-li, zde si sami můžete složit kuchyni. Nezapomeňte, že dopravu platíte pouze u jedné položky, ostatní vám přivezu zdarma.

Potřebujete pomoci s návrhem? Pošlete mi rozměry a požadavky a já vám návrh zdarma a bez závazků vytvořím. 

Barevné provedení kuchyňských dvířek    Ceník    Grafický návrh na váš e-mail Zdarma, včetně cenové kalkulace

Fotogalerie kuchyní Diana

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz