Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Luxusní a designové kuchyně

Jestliže máte zařízený svůj domov v luxusním designu, jistě budete chtít pokračovat s tímto trendem i ve vaší kuchyni. Pomůžu vám realizovat moderní luxusní kuchyni, projděte nabídku mého obchodu a vybírejte tu pravou do vaší domácnosti!

Luxusní kuchyně

Nejmodernější výrobní technologie jsou zárukou, že budete mít doma opravdu luxusní kuchyni. Nabízím vám spolupráci, při realizaci vašich představ. Na trhu s kuchyněmi působým už mnoho let, proto znám představy mých zákazníků o luxusních kuchyních. Přesto ke každému z vás přistupuji induviduálně, protože i takové jsou vaše požadavky. Samozřejmostí jsou komplexní služby plánování - nezávazný grafický návrh a cenový rozpočet vaší luxusní kuchyně s vámi vytvořím zcela zdarma.

Luxusní kuchyně na míru

Protože se jedná o luxusní kuchyni ma míru, nejsme omezeni žádnými hranicemi při její realizaci. Jsem schopný pro vás vytvořit kuchyňské skříňky v jakém koliv rozměru a provedení. Jestliže nemůžete dorazit do mého studia, vybírejte luxusní kuchyni na míru z pohodlí vašeho domova, jsem schopný ji doručit po celé ČR.

Designové kuchyně

U tohoto typu kuchyní se dbá na každý detail. Designové kuchyně se vyznačují čistými liniemi a propracovanými doplňky, jako jsou například barvy, tvary a osvětlení uvnitř prosklených skříněk, nebo podsvícení poliček. Velké oblibě se u mých zákazníků těší také originální kombinace kontrastních barev s matnými, či lesklými materiály.

Moderní luxusní kuchyně

Současným trendem, který sleduji u mých zákazníků, je představa propojení jídelního koutu a kuchyně s obývacím prostorem. Hospodyňky už nechtějí být izolované, jak tomu bylo v dřívějších dobách, proto se snažíme design obou těchto částí domácnosti sjednotit. Moderní myšlení klientů nám pomůže dosáhnout kýženého výsledku, což je moderní luxusní kuchyně.

Každá kuchyně může být luxusní

Vyšperkujte svou kuchyň luxusními detaily a udělejte  z ní tak designový kuchyňský kout, kde se návštěva zastaví s otevřenou pusou! Nezáleží, zda se vaše představa týká rustikální, lesklé, nebo klasické kuchyně, každá může být designově dokonalá!

Nepřeberné barevné možnosti

I s barvami se dá experimentovat. nebojte se zkombinovat různé odstíny a vzory, pomohu vám s realizací vaší představy o luxusní kuchyni, jistě přispějí mé mnoholeté zkušenosti!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz