Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Kuchyně do tvaru U

Sortiment v  mém obchodě zahrnuje samozřejmě i kuchyně do tvaru U. Vybírejte z pestré nabídky kuchyní do U a zvolte tu pravou do vašeho domova. Rád vám pomůžu s jejím výběrem a následnou realizací. Budete překvapeni příjemnou cenou!

Kuchyně do tvaru U 

Pestrá nabídka kuchyní do tvaru U v mém kuchyňském studiu zahrnuje mnoho barev a provedení. Protože se jedná o kuchyňskou linku, která si činí velké nároky na prostor, pečlivě vyměřujte místnost, aby nedošlo ke zbytečným komplikacím. Díky grafickému návrhu, který s vámi nezávazně zpracuji zcela zdarma, budete mít lepší představu o tom, jak se bude kuchyně do tvaru U ve vašem domově vyjímat.

Kuchyně do U náročná na prostor

Kuchyně do U je velmi prostorná a je tedy vhodná pro velkou rodinu. Tento typ kuchyně je rozestavěný po obvodu tří stěn, případně podle dvou stěn a třetí strana linky přepažuje kuchyň od jídelny či obývacího pokoje. Rozteč mezí skříňkami na obou koncových stranách by měla být minimálně 130 cm. Pro lepší představu si poměřte prostor mezi roztaženými pažemi - až ke konci prstů. Čím větší rozteč, tím více prostoru. S tímto můžete kalkulovat, chystáte li si doma zřídit kuchyni do U pro dvě osoby. Tak budete mít jistotu, že se vám ve dvou bude pohodlně pracovat.

Kuchyně do U v mnoha variacích

Vybírat můžete mezi mnoha barvami korpusů, dvířek i pracovních desek. Pracovní deska vás jistě uspokojí svými rozměry, díky "účkovému" provedení nemusíte šetřit pracovní plochou, můžete si tedy dovolit vyšperkovat svou linku kuchyňskými doplňky. Dvířka kuchyně do U mohou být laděná do odstínu dřeva, nebo do pastelových barev. Mezi mými zákazníky se těší velké oblibě rustikální kuchyně, které vyrábím do tvaru U nejčastěji. 

Kuchyně do U fotogalerie

Komu schází inspirace, může navštívit fotogalerii kuchyní do U. Tak si nejlépe budete moci představit, jak by se vyjímala ve vašem domově a také vám fotogalerie pomůže vybrat vhodný typ, který vám bude vyhovovat.

Cena a doprava kuchyní do u

Cenovou kalkulaci - stejně jako grafický návrh, vám vypracuji nezávazně a zcela zdarma. Pokud mne navštívíte v mém studiu v Ústí nad Labem, nebo vyberete kuchyni z pohodlí vašeho domova - dopravím jí po celé ČR! K doručení zboží využívám paletovou dopravu, která je ke kuchyňským skříňkám nejšetrnější.

 

 

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz