Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Levné rohové kuchyně

Velký výběr rohových kuchyní v mém kuchyňském studiu bawor.cz vám jistě pomůže s přestavou vaší vysněné rohové kuchyně. Poradím vám, jak na to. Určitě budete spokojeni. Vybírat můžete levné rohové kuchyně, ale v nabídce mám i dražší luxusní typy. Stačí najít tu pravou!

Rohová kuchyně do vašeho domova

Jestliže ve vaší domácnosti disponujete potřebným prostorem, máte vyhráno! Každý, kdo si to může z prostorových důvodů dovolit, si rád doma vytvoří kuchyňský kout s rohovou kuchyní. Nejpodstatnějšími požadavky při rozhodování, zda rohová kuchyně ano či ne, jsou - prostor, komfort a cena. Rohová kuchyně nabízí mnoho úložných a odkládacích možností a její spodní rohové skříňky opravdu bezvadně využívají tento prostor. Cenu po předběžné kalkulaci a grafický návrh, který je zcela nezávazný, vám vypracuji zcela zdarma!

Oblíbené rohové kuchyně

Oblíbené rohové kuchyně samozřejmě nemůže mít doma každý. Mé dlouholeté zkušenosti mě však naučily využít při realizaci kuchyně každý kousek prostoru, proto naše spolupráce může přinést kýžený výsledek, v podobě rohové kuchyně, i když to zákazníka může překvapit. Velký výběr kuchyňských skříněk nám dovolí rohovou kuchyni sestavit z různých typů, dle vašeho přání.

Levné rohové kuchyně

V mém kuchyňském studiu naleznete levné rohové kuchyně, ale také luxusní a designově vyšperkované typy. Jestliže jste fanoušci drátěných programů, určitě vybírejte takové skříňky, kde je využitý celý vnitřní prostor. Do dražší, nebo levné kuchyně budete potřebovat kuchyňský dřez, který doporučujeme umístit právě do rohu. Volit můžete mezi dřezy z nerezu, nebo z granitu. Do této skříňky můžete šikovně uschovat čistící prostředky, nebo třeba koš na odpadky.

Tip:nezapomínejte, že horní rohové skříňky nebudou tak dobře dostupné, jako spodní

Aby jste nebyli zklamaní, když bude vaše kuchyně již hotová. Myslete na to, že do horní rohové skříňky se musíte naklonit přes pracovní desku. Přístup do horní skříňky je tedy náročnější než do skříňky spodní. 

Inspirujte se rohovými kuchyněmi v mé fotogalerii

Těším se na vás v mém kuchyňském studiu v Ústí nad Labem. Nebo vybírejte z pohodlí vašeho domova. Inspirovat vás může fotogalerie rohových kuchyní. Vybrané zboží posílám po celé ČR.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz