Sektorové kuchyně

I v malém bytě se dá pohodlně vařit! Představuji vám sektorové kuchyně - ideální volbu do menších prostorů. V mém kuchyňském studiu mám pro vás levné sektorové kuchyně, ale vybírat můžete i mezi těmi dražšími. Snažím se vyhovět každému!

Délka 100 cm  Délka 120 cm  Délka 160 cm   Délka 180 cm  Délka 200 cm  Délka 220 cm  Délka 240 cm  Délka 260 cm

Sektorové kuchyně

Velkou předností sektorových kuchyní je jejich nízká cena. Kuchyňskou sestavu společně  složíme  z jednotlivých sektorů (modulů). Tyto moduly se po čase dají jednoduše vyměnit, takže můžete vaši sektorovou kuchyni neustále modernizovat. Každý zákazník, který si ke mě přijde vybrat sektorovou kuchyň většinou řeší otázku menšího prostoru. Do těchto podmínek je sektorová kuchyně ideální volbou!

Levné sektorové kuchyně

Ač levné, nejsou sektorové kuchyně méně kvalitní! Naopak - zakládáme si na velmi precizním zpracování. Sektorové kuchyně jsou levnější, protože nepotřebují žádné speciální dopňky a úpravy, jednotlivé moduly jsou pevně dané. Korpusy kuchyňských skříněk jsou chráněny hranou ABS. Proto jsou odolné vůči poškození. Dvířka jsou potažena fólií, která se velmi dobře udržuje v čistotě, bez použití speciálních čistíích prostředků.

Barvy a frézy sektorových kuchyní

Široká paleta barevného provedení korpusů a dvířek zahrnuje nespočet odstínů dřeva, ale i krásné pastelové tóny a moderní vzory. I zde samozřejmě platí, že i z levné sektorové kuchyňské linky můžete ve vašem domově vytvořit designově vytříbený kuchyňský kout, díky moderním spotřebičům, nebo zařazením moderních modulů.

 Doplňky do sektorvých kuchyní

I takový doplněk, jako jsou skříňky s drátěným programem vaši sektorou kuchyni pozvedne o něco výše. Zdarma ode mne dostanete sokl po celé délce kuchyně. Spodní skříňky stojí na aretačních nožičkách 10 cm vysokých.

Levná sektorová rohová kuchyně od Bawora

Přijďte mne navštívit a nezávazně probereme vaše představy. Zdarma vám vytvořím grafický návrh, který vám pomůže si kuchyň ve vašem domově lépe představit. Nic nebudete platit ani za cenový rozpočet, který spolu předem vytvoříme. Vybírat můžete i mezi levnými sektorovými kuchyněmi v rohovém provedení.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz