Kuchyňské skříňky s dřezem

Na skladě mám pro vás připravené komplety dřezová skříňka s dřezem. K dispozici jsou tři barevné varianty - kalvádos, olše a dub sonoma. Dřez je nerezový, celoplošný - tedy nepotřebujete pracovní desku, dřez sahá až ke zdi kuchyně. Samotná instalace je velice jednoduchá.

Skříňky mají výšku 82 cm včetně 10 cm vysokých rektifikačních nohou, které umožňují snadné vyrovnání případných nerovností kuchyně. Součástí skříňky jsou plastové úchytky Diana.

Kuchyňské skříňky s dřezem

Protože se zvýšila poptávka po tomto zboží, rozšířil jsem sortiment mého obchodu o praktické kuchyňské skříňky s dřezem. Nejčastěji si kuchyňské skříňky s dřezem pořizují zákazníci na chatu, nebo chalupu, protože tento nenápadný kus nábytku zastane hned několik funkcí. Kuchyňské skříňky s dřezem nejsou prostorově náročné, přesto ale uživateli hodně uleví. Součástí skříňky je nerezový dřez s odkapávačem. Můžete vybírat ze dvou rozměrů skříněk:

  • 60 cm,
  • 80 cm.

Před objednáním kuchyňské skříňky s dřezem prostor pečlivě vyměřte. Samozřejmě platí, že čím širší skříňka, tím lepší pro uživatele.

Kvalitní materiál zajistí dlouholetost

Kuchyňské skříňky s dřezem jsou vyrobeny z kvaltiní laminované dřevotřískové desky o tloušťce 16 mm. Tato deska má hrany chráněné systémem ABS (plastové hrany), které je chrání před mechanickým poškozením. Povrch je omyvatelný. Za skříňkou je dostatek prostoru pro vedení vody, plynu atd. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz