Kuchyně s ostrůvkem

Sleduji trendy, proto v mém kuchyňském studiu najdete samozřejmě i kuchyně s ostrůvkem. Mnoho spokojených zákazníků u mne realizovalo své sny. Buďte dalším z nich! Rád vám pomohu s výběrem barového pultu nebo ostrůvkem do kuchyně. Společnými silami proměníme vaše sny ve skutečnost.

Kuchyně s ostrůvkem - praktické a důmyslně zpracované

Za mého dlouholetého působení na trhu s kuchyněmi můžu konstatovat, že se stále zvyšuje poptávka po kuchyních s ostrůvkem. Protože se jedná o módní záležitost, často s mými zákazníky vytváříme do jejich domova právě tento typ kuchyní. Většinou je hned na počátku našeho plánování upozorním na tři základní kritéria, kterými jsou rozsah, funkce a styl, který požadují od kuchyně s ostrůvkem nebo s barovým pultem. 

Prostorově náročné kuchyně s ostrůvkem

Vždy je velmi důležité pečlivě vyměřit prostor, do kterého se chystáte kuchyni s ostrůvkem zasadit. Možností je více - ostrůvek, nebo pult můžete připojit ke konci pracovní desky, tím by vznikl tvar do G. Nebo lze postavit ostrůvek samostatně. V tomto případě je nutné měřit opravdu důkladně, aby jste měli v kuchyni s ostrůvkem dostatek místa na práci.

Kuchyně s ostrůvkem fotogalerie

Tento typ kuchyně je prostorově náročný, můsíme tedy přispůsobyt interiér ještě před samotnou realizací. Pro vaši inspiraci je na stráchkách mého kuchyňského studia umístěna fotogalerie kuchyní s ostrůvkem, které vás můžou postrčit při plánované realizaci, či rekonstrukci. Ostrůvek v kuchyni je zaujme každého. Je to, jako by vyrostl z podlahy - jídelní stůl pak můžete připojit přímo k němu, vznikne tak velmi praktický jídelní kout s odkládacím prostorem pro více lidí.

Mnoho odkládacího prostoru v barovém kuchyňském pultu

Každý, kdo si přeje mít v kuchyni také barový pult nebo ostrůvek, ocení jejich funkčnost. Díky poličkám, šuplíkům a dalším detailům, budete mít mnoho úložného a odkládacího prostoru navíc. Vyberte si tu správnou pracovní desku na kuchňskou linku i barový pult. Budete u něj trávit čas jak při práci, tak při odpočinku.

Komfort při vaření v kuchyni s ostrůvkem

Patříte li ke šťastlivcům, kteří disponují potřebným prostorem a mohou mít ve své kuchyni ostrůvek, jistě oceníte dostatek prostoru, který budete mít při práci. Obvzlášť v početnějších rodinách tento typ užijete.

Vyberte si kuchyni s ostrůvkem v mém kuchyňském studiu, nezávazný návrh a cenovou kalkulaci budete mít zdarma. Těším se na naší spolupráci!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz