Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Kuchyně a kuchyňské linky ve vysokém lesku

Pořídit si domů módní kuchyni ve vysokém lesku - ano, či ne? Jednoznačně ano, jestliže milujete nadčasový  a moderní design. Díky lesklé fólii skříńky odráží světlo, lesklé kuchyně jsou tedy nádherně prosvětlené a vzdušné. Dle zkušeností zákazníků, kteří v mém kuchyňském studiu lesklou kuchyni zakoupili můžu konstatovat, že si toto provedení pochvalují, hlavně z důvodu snadné údržby.

Kuchyně bílá vysoký lesk

Pro každého, kdo se toho nebojí, mám v nabídce bílou kuchyni ve vysokém lesku. Tato varianta je velmi trendy a ač může působyt,  že se špatně udržuje v čistotě, opak je pravdou! Kvalitní fólie, kterou jsou skříňky bílé kuchyně ve vysokém lesku potaženy, se snadno otře vlhkým hadříkem. Je li potřeba, finálního lesku se docílí vyleštěním suchou utěrkou. I protipól bílého lesku - kuchyně v černém lesku, je mezi mými zákazníky velmi oblíbený!

Kuchyně na míru v lesku

Protože se jedná o kuchyni na míru, vyrobím vám kuchyňské skříňky v jakém koliv rozměru si budete přát. Lesklá kuchyně na míru Carmen má dva základní tvary dvířek. Barevných dekorů je ovšem pestrá paleta. Vybírat můžete mezi mnoha odstíny šedé, hnědé, béžové, ale i mezi dekory s potiskem, či v pastelových barvách. Zajímavě působí kombinace různých barevných motivů - i kdyby jste vybrali každou skříňku vaší lesklé kuchyně na míru v jiném odstínu, na ceně se to nijak neodrazí!

Přijďte za mnou pro nezávaznou cenovou kalkulaci a grafický návrh zdarma!

Společně probereme vaší představu a dáme jí finální podobu, díky grafickému návrhu, za který nic nezaplatíte. 

Vybírejte z pohodlí vašeho domova

Použijte můj formulář, jestliže budete mít dotazy. Objednejte si u mne kuchyni na míru ve vysokém lesku, doručím ji po celé ČR.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz