Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Rustikální a retro kuchyně

Pro každého, kdo miluje masivní styl nábytku mám ve svém obchodě rustikální kuchyně. Patina rustikálních kuchyní a propracování do posledního detailu se u mých zákazníků těší stále větší oblibě. Kuchyně v rustikálním stylu nostalgicky připomínají staré časy a svým jedinečným designem přemění vaší domácnost v útulný domov. Barevné varianty korpusu, to je široká paleta barevných odstínů dřeva, od bílé barvy, přes mnoho dřevěných odstínů, po černou.

Rustikální kuchyň Bolero

Rustikální kuchyně v mém studiu zastupují kuchyně Bolero. Tato rustikální kuchyň vyniká jedinečným zdobením a  typycky vyvedenou frézou kuchyňských dvířek. Protože se jedná o kuchyni na míru, mohu vám i tuto rustikální kuchyň vyrobit v jakých rozměrech si budete přát. Využijte grafický návrh, který vám vypracuji zcela zdarma. Nemusíte platit ani za předběžnou cenovou kalkulaci.

Rustikální kuchyně fotogalerie inspirace

Jestliže si nevíte rady s výstavbou vaší vysněné rustikální kuchyně, využijte k inspiraci fotogalerii rustikálních kuchyní. Pod každou fotografií najdete její detailní popis a cenu. Můžete si tak lépe představit, jak by taková rustikální kuchyně vypadala ve vaší domácnosti. Po té, co získáte určitou představu, můžeme společnými silami vytvořit šperk vaší domácnosti, který bude chloubou paní domu a stane se oblíbeným místem plným bezpečí, kde se bude rodina setkávat.

Kalkulace a grafický návrh zdarma

Využijte tuto nabídku, přijďte mne navštívit do mého kuchyňského studia v Ústí nad Labem, nebo vybírejte kuchyňské skříňky z vašeho domova. Doručím je po celé ČR.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz