Tina 240 cm sanremoKuchyně Tina v barvě sanremo skladem

Nově jsem naskladnil vybrané skříňky Tina v barevném provedení sanremo tmavé. Reaguji tak na velký zájem zákazníků. Nabízím nejen jednotlivé skříňky, ale také již hotové sestavy. Kompletní nabídku skříněk najdete zde a nabídku hotových linek zde.

Kuchyňské skříňky Tina sanremo

Kuchyňské skříňky Tina jsou vyrobeny z kvalitní laminované dřevotřískové desky. Hrany jsou z ABS, které ji chrání před vlhkostí a mechanickým poškozením. Protože šetřím váš čas, dodávám skříňky již smontované.

Horní skříňky jsou hluboké 30 cm a vysoké 72 cm. Obsahují závěsný mechanizmus, který slouží k přichycení k montážní liště.

Horní kuchyňská skříňka 80 cm Tina sanremo Horní kuchyňská skříňka prosklená 40 cm Tina sanremo Horní kuchyňská skříňka 60 cm Tina sanremo Horní výklopná skříňka 60 cm Tina sanremo

Spodní skříňky jsou postaveny na 10 cm vysokých rektifikažních nožičkách. Celkový výška je standardních 82 cm. Hloubka skříněk je 47 cm, díky čemuž za skříňkami vzniká prostor cca 11 cm pro vedení vody, plynu, pro umístění zásuvek atp.

Spodní kuchyňská skříňka 60 cm Tina sanremo Dřezová skříňka 80 cm Tina sanremo Spodní kuchyňské šuplíky 40 cm Tina sanremo Skříňka na vestavnou troubu Tina sanremo

Všechny skříňky mají dvířka předvrtána pro úchytku Diana, kterou se skříňkami dodávám zdarma.

Kuchyňské sestavy Baworka sanremo

Mám pro vás připravené samozřejmě i hotové sestavy. Kuchyňské linky Baworka využívají kombinaci celoplošného dřezu a pracovní desky Egger tloušťky 38 mm. Součástí jsou také úchytky a sokl z lamina v barvě sanremo.

Tina 100 cm sanremo Tina 120 cm sanremo Tina 160 cm sanremo Tina 180 cm sanremo Tina 240 cm sanremo

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz