Návrhy kuchyní

Grafické návrhy a kalkulace kuchyní vám vypracuji zcela zdarma. Stejně tak vám zdarma zaměřím kuchyň do 20 km od mého kuchyňského studia. Tato služba je bez jakéhokoli závazku.

Návrh kuchyně online

Máte daleko do Ústí nad Labem nebo se nechcete trmácet do mého studia? Kontaktujte mě a já vám vypracuji profesionální grafický návrh, který následně pošlu emailem až k vám domů. Stačí vyplnit v mém kontaktním formuláři údaje nezbytné pro návrh kuchyně. Můžete přidat přílohy s půdorysem či ručním náčrtkem kuchyně. Vyplněte i vaše kontatní údaje a já Vás budu při tvorbě návrhu kontaktovat.

Návrh kuchyně - jak správně zaměřit prostor?

Co od Vás budu potřebovat při navrhování  kuchyně?

  1. Předně to jsou rozměry místnosti - šířka a výška stěn kuchyňského prostoru.
  2. Šířku a výšku dveří (i s rámy, či zárubněmi) a oken. Změřte vzdálenost okna od podlahy i od rohů místnosti.
  3. Také je potřeba dát pozor na různá topná tělesa nebo parapety oken, poličky apod. Zaměřte jak hloubku tak výšku. Pro  kvalitní návrh kuchyně nesmíme zapomenout na odtah z digestoře.
  4. Dále je velmi důležité umístění zdrojů vody, odpadů,  elektřiny a případně  plynu. Také přesné umístění zásuvek a vypínačů.
  5. Rozměr předsazení parapetů.
  6. Šířku zdí pro zavěšení skříněk.
  7. Druh podlahové krytiny v kuchyni.
  8. Udejte rozměry všech výklenků či výstupků, které se nachází v prostoru kuchyňské linky.
  9. Změřte úhly místnosti - prověřte, že se jedná skutečně o pravé úhly.

Co vše plánovat při návrhu kuchyně

  • Design a styl. Nechte si poradit, jestliže máte nejasnou představu o tom, jak by vaše kuchyně měla ve finále vypadat, ať ji nepřekombinujete. Někdo má o sladění designu jasné představy, pro jiného to však může být zásadní problém. Mám pro vás mnoho možností, v jakém stylu kuchyni realizovat - moderním, luxusním, rustikálním... stačí vybrat styl, který je vám blízký.
  • Skříňky pro vestavné spotřebiče a výsuvy vám dokáží usnadnit manupulaci a skladnění věcí, mají však své typizované rozměry. Využít můžete například drátěné výsuvy, nebo výsuvné odpadkové koše.
  • Tvar kuchyně. Vybírat můžete z mnoha možností - kuchyň do tvaru U, rohovou, s ostrůvkem, paleta možností je opravdu pestrá!
  • Úložné prostory. Je známo, že kuchyně by měla obsahovat 32 úložných možností, aby splnila svou funkci k vaší spokojenosti. Tím je myšleno, že 1 úložná jednotka = šuplík, police, či kontejner.
  • Vhodná výška i šířka. Výhodou kuchyní na míru je, že vám skříňky dodám a namontuji dle vašich indivuduálních přání a potřeb. Jinak bude chtít mít řešenou kuchyni robusní, či vysoká hospodyně a jinak drobná žena.
  • Dodržování bezpečnostní vzdálenosti. Mí montéři vám poradí, jaká vzdálenost je vhodná, z hlediska bezpečnosti kolem myčky, mycího či varného centra kuchyně.
  • Rohové kuchyně, či kuchyně s ostrůvkem. Kdo disponuje potřebným prostorem, jistě bude rád za rohovou kuchyň či kuchyň s ostrůvkem. Jedná se o velmi praktické řešení, kdy nemusíte šetřit místem a krásně si skříňky a spotřebiče rozmístite do prostoru.

Časté chyby při plánování kuchyně

  1. Nepouštějte se sami do montáže kuchyně. Opravdu raději přenechte tuto práci profesionálům. Můj vyškolený tým pracovníků vám doma kuchyni namontuje kvalitně a určitě rychleji, než by jste to zvládli sami. Na naší straně stojí dlouholeté zkušenosti a potřebné nářadí.
  2. Vhodně umístěte spotřebiče. Trouba pod varnou deskou je sice klasika, ale její umístění do výšky pasu vám ušetří bolest v zádech. Jestli vám to prostor dovolí, pořďte si oddělenou spižírnu, nebudete litovat! Lednici můžete klidně umístit v ní, ať není stále na očích. 
  3. Spolupracujte s profesionály.  Já vám zaručím letité zkušenosti, tým vyškolených odborníků a řadu spokojených zákazníků.

Tip: chcete ještě více inspirace? Nakoukněte do Fotogalerie kuchyní.

Návrhy kuchyní - fotogalerie

V mé fotogalierii návrhů kuchyní se inspirujte při plánování vaší kuchyně. Jednotlivé návrhy jsou skutečné kuchyně, které jsem dodal zákazníkům. Můžete se přesvědčit v menu realizovaných kuchyní

Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně Návrh kuchyně

Nevíte jak by vaše kuchyně měla vypadat a váháte, jak efektivně zaplnit složitý prostor? Přejete si  profesionální návrh kuchyně? U nás na zadaranabytek.cz provádíme návrh kuchyně na míru zcela zdarma. Ať už na mail nebo v kuchyňském studiu. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz