Výroba kuchyní na míru

Na počátku každé výroby určité kuchyně je její výběr. V tomto směru nechávám zákazníkům zcela "volné ruce" a neomezuji je žádnými hranicemi. Široká škála výrobků, které vám dodám do vašeho domova působí jedinečně a osobitě. Už při plánování kuchyně vám stojím za zády a bezplatně vám vypracuji návrh i cenovou kalkulaci. Jekožto zkušený odborník vás provedu dlouhou cestou od návrhu po realizaci a výrobu kuchyně, která se stane šperkem vašeho domova. Dávám vám možnost, jak vnést do konečné podoby vlastní prvky, proberu vaše nápady, připomínky a představy, které nás společně nasměrují ke správnému cíli. Snažím se, aby zákazník pouze neskládal kuchyňské skříňky, ale aby jsem společně s klientem vymyslel kuchyni, ve které po její výrobě bude práce radostí.

Vyrobím vše, co si budete přát:

  1. Kuchyně z lamina - matné i lesklé. Špičkové výrobní technologie ve spojení s kvalifikovanými výrobci pro vás vyrobí kuchyně z kvalitní laminované dřevotřískové desky.
  2. Kuchyně lakované. 
  3. Kuchyně foliované - matné i lesklé.

Výrobní kvalita ověřená zákazníky

Při výrobě kuchyní jsou použity nejmodernější technologie a výrobní materiály s certifikáty o zdravotní nezávadnosti. Výroba mých kuchyní na míru zaručuje kvalitu, která je na prvním místě! Nábytek je ošetřen proti vlhkosti i vysokým teplotám. Hrany jsou chráněny systémem ABS, který poskytuje ochranu před poškozením. Kuchyni pro vás vyrobím zpravidla do 3 - 6 týdnů dle vašeho přání a představy. Pro mě neexistují žádné hranice, splním vám jakýkoliv požadavek! Vybírat můžete mezi pestrou paletou barevných dekorů v lesklém, či matném provedení a frézování. Ne nadarmo mám mnoho kladných referencí a velký počet spokojených zákazníků. Ti jsou pro mě měřítkem kvality výroby našich kuchyní, kterou stále zdokonalujeme!

 Proč si nechat vyrobit kuchyni u Bawora?

  1. Na mé straně stojí dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků.
  2. Korpusy kuchyňských skříněk vyrobím z lamina 16 až 18 mm, veškeré hrany chrání systém ABS 0,5 mm.
  3. Skříňky dodávám sestavené, jejich montáž je již hračka.
  4. Konstrukce dolních skříněk nepřekáží vedení vody na stěně za linkou.
  5. Skříňky vyrobím na míru - rozměry přizpůsobím vašim požadavkům.
  6. Budete mile překvapení poměrem mezi cenou a kvalitou.

Jsem připraven pro vás vyrobit kuchni v rustikálním, moderním, nebo luxusním stylu. Také designové kuchyňské linky v bílém, červeném, fialovém, nebo černém lesku. Stačí vybrat tu pravou, dle vašeho vkusu a přání!

Nechte si vyrobit kuchyň na míru od Bawora a uvidíte, že nebudete litovat! Letité zkušenosti v oboru mne naučily, že žádný požadavek zákazníka nemusí zůstat nesplněn! Rád vám pomůžu s realizací vaší vysněné kuchyně a vyrobím pro vás kuchyňskou linku dle vašeho přání. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz