Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Kuchyně na míru Carmen ve vysokém lesku

Kuchyně Carmen
Kuchyně Carmen
Kuchyně Carmen
Kuchyně Carmen

Kuchyně Carmen jsou kuchyňské linky s dvířky ve vysokém lesku. Díky nim získávají kuchyně moderní vzhled plný života a optimizmu. Povrch dvířek je snadno udržovatelný, což ocení každá hospodyňka. 

Silnou devizou mé nabídky je široký výběr barev a vzorů dvířek. Celkem máte na výběr z 28 barev na dvou tvarech dvířek. Celý přehled naleznete zde. Také výběr ze 17 barev korpusů ukazuje na opravdu masivní možnosti při tvorbě kuchyně na míru.

Skříňky zpravidla dodávám již smontované, čímž vám šetřím peníze a čas. Korpusy jsou vyrobeny z laminované dřevořísky. Dvířka jsou potom z lesklé MDF, tedy lesklé fólie na dřevovláknité desce tloušťky 16 mm nebo 18 mm. Povrch dvířek, kromě vzhledu a možností výběru, také vyniká dlouhou životností a snadnou údržbou. Ke skříňkám zdarma dodávám úchytky Diana.

Chcete mne osobně navštívit? Přijďte do mého kuchyňského studia v Ústí nad Labem. Na požádání vám vytvořím grafický návrh kuchyně. Zaměření kuchyně do 20 km od pobočky také provedu zcela zadarmo a bez závazku

Online prodej lesklých kuchyňských linek naleznete zde. Chcete-li, zde si sami můžete sestavit kuchyni. Nezapomeňte, že dopravu platíte pouze u jedné položky, ostatní vám přivezu zdarma.

Potřebujete pomoci s návrhem? Pošlete mi rozměry a požadavky a já vám návrh zdarma a bez závazků vytvořím.  

Barevné provedení kuchyňských dvířek    Ceník    Grafický návrh na váš e-mail Zdarma, včetně cenové kalkulace

Fotogalerie kuchyní Carmen

Carmen Carmen Carmen Carmen Carmen Carmen Carmen Carmen Carmen Carmen Carmen Carmen Lesklá kuchyně Carmen Lesklá kuchyně Carmen Lesklá kuchyně Carmen

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz