Fotogalerie kuchyní a kuchyňských linek

Nevíte jak bude vypadat vaše kuchyně? Nechte se inpirovat mou fotogalerií kuchyní. Potom již stačí jen mě kontaktovat nebo navštívit v mém kuchyňském studiu a vaše vysněná kuchyň se stane skutečností. Chcete si sestavit vlastní kuchyň online? Využijte můj eshop

Fotogalerie realizovaných kuchyní

Nahlédněte do kuchyní mých spokojených zákazníků a obhlédněte fotografie realizovaných kuchyní. Na tomto stručném průřezu mou tvorbou uvidíte široké možnosti mých kuchyní na míru. Umím splnit jakýkoli požadavek a poradím si s jakoukoli kuchyní. Také zde můžete vidět širokou paletu barevných provedení.  

Fotogalerie rustikálních kuchyní

Rustikální kuchyně navozují atmosféru zašlých časů, dobu dávno minulou. Když já udělám pro svého zákazníka rustikální kuchyň, musím znovu cítít čerstvé buchty své babičky a teplé kakao. Musím znovu cítit to teplo a pohodu, které jsem vždy v její kuchyni zažíval. Přinesme atmosféru i do vašeho domu.

Fotogalerie moderních kuchyní

Pro toho, kdo dává přednost modernímu designu, strohým tvarům a lesklým materiálům, nabízím moderní kuchyně. Podívejte se na několik ukázek realizovaných kuchyní od spokojených zákazníků.

 

 

Mé kuchyně a jejich fotogalerie

V oddělení Kuchyně na míru - Fotogalerie kuchyní na stránkách mého kuchyňského studia naleznete inspiraci potřebnou k realizaci vaší vlastní kuchyňské linky. Fotogalerie kuchyní zahrnuje širokou paletu typů, které se odlišují způsobem zpracování, stylem a barvou. Pro lepší přehlednost a představivost jsou kuchyně ve fotogalerii detailně popsány. Součástí popisku je samozřejmě i cena. 

Kuchyně na míru fotogalerie

Fotogalerie kuchyní na míru obsahuje typy kuchyní, které můžete mít i vy ve svém domově. Na první pohled tyto kuchyňské sestavy zaujmou svou účelností a designem, který podtrhuje kvalitní materiál, ze kterého jsou kuchyně na míru uvedené ve fotogalerii vyrobené.

Moderní kuchyně fotogalerie inspirace

Máte určitou představu a nevíte, jak ji realizovat? Přáli by jste si mít doma moderní kuchyni? Rád vám pomohu, pro lepší orientaci do začátku plánování se můžeme nechat inspirovat fotogalerií moderních kuchyní, ve které jsou k vidění moderní typy, designově vytříbené, v zemitých barvách, či v pastelových tónech. Moderní kuchyně v mé fotogalerii jsou typické hladkým profilem dvířek.

Rustikální kuchyně fotogalerie inspirace

I při realizaci rustikální kuchyně ve vaší domácnosti, vám může přijít vhod inspirace, kterou přináší fotogalerie rustikálních kuchyní. Široké zastoupení ve fotogalerii rustikálních kuchyní mají typy kuchyní do tvaru L, nebo do tvaru U. Jestliže očekáváte od vaší kuchyně maximální funkčnost, společně pečlivě a detailně promyslíme její budoucí dispozici a uspořádání. K lepší představě, jak se bude kuchyně ve vaší domácnosti vyjímat slouží grafický návrh, který vám vypracuji zcela zdarma

Kuchyně inspirace

Pokud hledáte inspiraci, pro výstavbu vaší kuchyně, přijďte se se mnou poradit, společně vybereme tu pravou.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz