Realizace kuchyní a kuchyňských linek

Ideální kuchyně je snem každé hospodyňky, nebo vášnivého kuchaře. Rád vám pomohu tento sen přeměnit ve skutečnost. Prohlédněte si fotogalerii realizovaných kuchyní u mých zákazníků a načerpejte inspiraci. Společně pak vaší nové kuchyni dodáme finální podobu! 

Fotogalerie

Dlouholetá realizace kuchyní na českém trhu

Mé kuchyňské studio úspěšně funguje již mnoho let. Mohu se s vámi tedy podělit o bohaté zkušenosti při realizaci kuchyní a kuchyňských linek. Protože kuchyně již dávno nejsou doménou pouze žen, často se v plánované realizaci kuchyní odráží právě mužský prvek, typický čistými, jednoduchými liniemi a stále častěji se realizace kuchyní plánuje v propojení s ostatním obytným prostorem, tak se kuchyně stane součástí interiéru

Realizace kuchyně ve vašem domově

Pro zjednodušení vám představuji dva základní typy - realizace kuchyní ve venkovském stylu, či v moderní designu. I kuchyňský kout musí korespondovat s ostatním vybavením domácnosti, rozhodnete li se tedy pro realizaci kuchyně ve venkovském stylu, jistě milujete vůni dřeva i jeho přirozené zabarvení. Tento přírodní, masivní styl mohou podtrhnout i vhodné doplňky, jako jsou úchytky, madla, nebo stylové nádobí a dekorace.

Moderní trendy při rekonstrukci kuchyně

Vyznáváte li moderní styl, jistě budete chtít takto postupovat i při rekonstrukci kuchyně. Protože se moderní kuchyně vyznačují pestrou paletou barevného provedení - od světlých barev, přes výrazné tóny, až po oblíbený černý lesk, radím svým zákazníkům, aby při rekonstrukci kuchyně mysleli i na úpravu okolních stěn. 

Rekonstrukce kuchyně fotogalerie

Některé z mých rekonstruovaných kuchyní jsem zachytil ve fotogalerii, která se pro vás může stát inspirací, hledáte li vhodné podněty a nápady při rekonstrukci vaší domácnosti. Rozhodnete li se pro novou kuchyni, přijďte za mnou, rád vám pomohu a jistě vás potěší nezávazný grafický návrh a cenová kalkulace, kterou spolu vytvoříme zcela zdarma!

Stará kuchyně v atraktivním kabátě

Vaše stará kuchyně se může díky rekonstrukci stát plně funkčním a moderním jídelním koutem, kde bude vše v dosahu a celá rodina se zde bude každý den s potěšením setkávat. 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

Ústí nad Labem Alešova 997/47 (Klíše, naproti restaurace U Kroupů)
Telefon: +420 775 775 779, Mail: info@bawor.cz